Вход

Регистрация
Главная
 
Все о Футбольных симуляторах и футболе 
Меню сайта
Категории раздела
УКРАЇНА [395]
Россия [274]
Англия [275]
Первая Лига [38]
Италия [114]
Испания [123]
Франция [43]
Нидерланды [22]
Другие [82]
ЧМ-2010 [178]
Евро-2012 [35]
Молодёжь [55]
Фифа [18]
Остальные игры [1]
Лига Чемпионов [82]
Лига Европы [45]
Германия [117]
Биатлон [75]
Ретро-матчи [5]
Здесь будут выводится ретро-матчи ЛЧ,Кубка УЕФА,КОК,ЧЕ,ЧМ и др.
Опросы [4]
Хокей [8]
Латинская Америка и Португалия [45]
Баскетбол [15]
Формула1 [10]
Футзал [9]
Пляжный футбол [7]
Америка [8]
Азия [7]
Африка [18]
Кубок Конфедераций [8]
Суперкубок УЕФА [2]
ПЭС [9]
Элитная сауна
Часто посещая сауны, вы укрепляеет имуннитет. Особенно это важно при парении в элитных саунах. Ведь всем известно, что элитные сауны предоставляют больший набор услуг.
Наш опрос
Лучший матч года
Всего ответов: 34
Статистика

Сейчас на сайте: 8
Гостей: 8
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2009 » Июнь » 3 » ФК Львов: I’ll be back
22:41
ФК Львов: I’ll be back

ФК Львов: I’ll be back

Ушли. Чтобы вернуться? Фото fclviv.com.ua
Ушли. Чтобы вернуться? Фото fclviv.com.ua

fifa-futbol.at.ua подводит итоги выступления Львова в чемпионате Украины 2008/2009.

Все, Львів тепер не матиме щотижневого футболу. Команда після ЧЕСНОГО львівського дербі відправилась туди, де ще минулого року починала свою переможну ходу. А як класно все починалося… Претензії Оболоні та слова директора Романа Лаби, що "стимулянти" їздили з дипломатами й гроші пропонували. Тоді Кіндзерський був впевнений у своїх фінансових силах і вирішив ризикнути.

Скажу, що команда почала будуватись ще задовго до старту навіть в першій лізі минулого чемпіонату. Тоді на збір в Трускавець скаут-тренер Степан Юрчишин запросив найсильніших молодих гравців, які могли стати перспективою синьо-золотих. Тоді я бачив Валерія Федорчука, який "берега не бачив", коли бігав у квадраті з Олегом Теплим чи іншими старожилами, але з кожним матчем прогресував і вже перед виходом до еліти той же берег шукав Олег.

На початку чемпіонату в першій лізі Леви стартували не дуже, але за ходом сезону набирали і увійшли в прем’єрку. А тут в першому ж матчі без шансів винесли на власному полі донецький Шахтар. Тоді ще не було відомо в першому турі, що на гірників очікують важкі часи на старті. Далі Іллічівець, який команда Юрчишина на зборах громила поставила команду зі Львова на місце, коли вколотила на власному полі два м’ячі. На той час в розпорядженні Степана Федоровича вже був владислв Ващук. Який вміло не тільки грав у обороні, але й навчав грати Жданова. З того, що ми бачили в другому колі, Жданов був хорошим учнем, а Влад таким же вчителем. Окрім Ващука тоді грали в Львові й вихованці Академії Динамо: Котенко, Шевелюхін та Кіцута, але тільки останній залишився, з іншими розпрощались.

Фатальним для Степана Юрчишина стала поразка від Чорноморця, після якої він був просто суперзлим. А тут в роздягальню зайшов Кіндзерський і вони "поговорили". Досі пам’ятаю вираз обличчя тренера-Юрчишина після того, які він вийшов з роздягальні. Це було відчуття невдячності. Тоді я не сумнівався, що відставка відбудеться, хоча не міг повірити, що тренер, який створив команду таки піде.

У період невизначеності обов’язки керуючого взяв на себе Роман Лаба, але в першій своїй грі програв Кривбасу і далі вже управляв командою Сергій Ковалець. Мирон Маркевич відпустив свого вихованця за власним тренерським хлібом у Львів, а той витягнув з Арсеналу Юрія Беня та вкотре у своїй кар’єрі взяв з собою психолога Черухіна. Важливо, що вже в першому матчі Ковалець переміг Михайла Стельмаха, і як не дивно, тренер привив команді якийсь особливий шарм, що вони виходили на матчі, як на битву і "не програли жодного матчу за грою" (с). Потім команду настигла фінансова криза, пішов з клубу Ващук через фінансову нестабільність, переїзд на Княжа-Арену в Добромиль, мотивуючи це тим, що дві команди стадіон Україна не витримає…

Все це труднощі, які Ковалець сприймав з гумором і завжди був веселим на прес-конференціях і на полі. Не втрачав гумору й після "болотяного" матчу в Добромилі, коли, здавалось, Маркевич навіть не хотів йому потиснути руку. Проте все налагодилось і Сергій Іванович з командою поїхав вивчати географію України. Луцьк, Київ… "Летючі леви" (с) всюди грали з завзяттям, але треба було не тільки бажання, але й очок, які вони занадто пізно почали набирати. Передостанній матч проти Динамо давав усі шанси брати пункти, але не виявилось того єдиного, хто б пробив Стаса Богуша, а в дербі все справедливо – Карпати виконали "замовлення" Димінського і відправили "молодшого брата" (с) в першу лігу.

За останньою інформацією, зараз команду може покинути Ільків, що має можливість заграти в Метадоні. А за чутками, Металіст з Карпатами "ділитимуть" Баранців та Федорчука. Якщо в когось викликає сумнів така розстановка через відносини Маркевича з Димінським, то не забувайте, що в Карпатах працює хороший товариш Мирона Богдановича – Степан Юрчишин, завдання якого слідкувати, щоб таланти типу Баранців більше Карпати не залишали.

Завдання у Львова на наступний сезон:
1. Зберегти виконавців
2. З першого місця вийти в прем’єр-лігу
3. Фінал Кубка України
4. Реконструювати стадіон Сокіл, щоб їх "не називали бомжами" (с)


Тренери: Степан Юрчишин (9 матчів), Роман Лаба (1), Сергій Ковалець (20)

Бомбардири: Олександр Мандзюк, Павло Худзік - по 4.

Грубіяни: Г. Баранець - 3+1, Б. Баранець - 5.

Середня відвідуваність: 6526 глядачів

Пенальті (вони): 3 (2 реалізовано)

Пенальті (їм): 5 (2 реалізовано)

Персона: Валерій Федорчук

Валерій у вищій лізі так додав, що в першій цього могло й не відбутись. Правду кажуть, що прогрес розпочинається, коли граєш з сильнішими та розумнішими.

Розчарування: Менеджмент клубу, фінансування

Можна говорити, що фінансова криза внесла свою частку у виліт команди. Гроші, а також не зовсім ідеальне керівництво клубом (мається на увазі не Юрія Кіндзерського, хоча саме з нього й слід питати). Зарплати футболістам урізали (на комусь це не далось взнаки, а когось й зачепило, хоча через вірність колективу й не признавались), прес-секретар, психолог та ще кілька людей з персоналу "успішно" залишили свої посади.

Кращий матч сезону:
Львів – Шахтар 2:0

Найгірший матч сезону: Іллічівець – Львів 2:0

Оптимальний склад за версією fifa-futbol.at.ua:

Марущак – Романюк, Жданов, Ващук, Ільків – Федорчук – Б. Баранець, Г.Баранець, Худзік, Панас – Мандзюк
Категория: УКРАЇНА | Просмотров: 648 | Добавил: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Профиль
Привет: Гость

Сообщения:
Поиск
Календарь
«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz