Вход

Регистрация
Главная
 
Все о Футбольных симуляторах и футболе 
Меню сайта
Категории раздела
УКРАЇНА [395]
Россия [274]
Англия [275]
Первая Лига [38]
Италия [114]
Испания [123]
Франция [43]
Нидерланды [22]
Другие [82]
ЧМ-2010 [178]
Евро-2012 [35]
Молодёжь [55]
Фифа [18]
Остальные игры [1]
Лига Чемпионов [82]
Лига Европы [45]
Германия [117]
Биатлон [75]
Ретро-матчи [5]
Здесь будут выводится ретро-матчи ЛЧ,Кубка УЕФА,КОК,ЧЕ,ЧМ и др.
Опросы [4]
Хокей [8]
Латинская Америка и Португалия [45]
Баскетбол [15]
Формула1 [10]
Футзал [9]
Пляжный футбол [7]
Америка [8]
Азия [7]
Африка [18]
Кубок Конфедераций [8]
Суперкубок УЕФА [2]
ПЭС [9]
Элитная сауна
Часто посещая сауны, вы укрепляеет имуннитет. Особенно это важно при парении в элитных саунах. Ведь всем известно, что элитные сауны предоставляют больший набор услуг.
Наш опрос
Кто выиграет АПЛ?
Всего ответов: 52
Статистика

Сейчас на сайте: 8
Гостей: 8
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2009 » Июнь » 10 » Україна − Мальта − 1:0
14:24
Україна − Мальта − 1:0

Україна − Мальта − 1:0

Гол: Коноплянка (65).

Україна: Каніболоцький, Селін, Ракицький, Степаненко, Фартушняк, Чеснаков, Морозюк, Лисенко (Білий, 56), Коноплянка, Ярмоленко (Голодюк, 69), Зозуля.

Молодіжна збірна України з перемоги розпочала кваліфікаційний турнір до Євро-2011 (U-21). 9 червня у Бородянці (Київська обл.) підопічні Павла Яковенка переграли з мінімальним рахунком команду Мальти.

Насичена оборона

Як і передбачав наставник «синьо-жовтих», матч не став для його команди легкою прогулянкою. Мальтійці обрали очікувану та перевірену тактику гри в глухій обороні. Впродовж всього поєдинку гості стадіону «Система» відсиджувались біля своїх воріт, тому українцям було надзвичайно важко долати наднасичені редути суперників. Самі ж підопічні Едвіна Каміллері не спромоглися бодай раз влучити у площину воріт Антона Каніболоцького.

Брак концентрації

Такий характер матчу майже виключав вірогідність видовищної гри, адже діяти в таких умовах на високих швидкостях та організовувати цікаві комбінації справді було непросто. Утім, це не завадило нашим хлопцям створити чималу кількість небезпечних атак, які лише дивом не завершилися забитими м’ячами. Точніше цьому перешкоджала деяка нервовість та брак концентрації з боку українських футболістів.

Втрачені нагоди

Кілька разів дуже близьким до успіху був Андрій Ярмоленко, особливо у епізоді, коли після його удару хтось із мальтійських захисників виніс м’яча з лінії воріт. Не один раз хапався за голову і Роман Зозуля, котрий не влучав у ворота з вигідних позицій, а крім того не реалізував вихід один на один. Одного разу після помилки голкіпера, котрий невдало зафіксував м’яч після дальнього «пострілу» Ярослава Ракицького, гостей від голу врятувала перекладина.

Вирішальний постріл

У першому таймі дуже перспективно виглядав оригінальний розіграш штрафного у виконанні Миколи Морозюка та Євгена Коноплянки, однак потужний удар останнього парирував воротар. Як виявилось, то була лише пристрілка з боку нападника «Дніпра». Вже після перерви Євген просто бездоганно поцілив у верхній дальній кут воріт збірної Мальти зі «стандарту». Розвинути успіх «синьо-жовтим» не вдалося, однак і цього виявилось достатнім для здобуття трьох очок на старті кваліфікації континентальної першості.

Результат понад усе

«Я задоволений результатом матчу, настроєм та самовіддачею наших гравців, − зауважив після фінального свистка Павло Яковенко. − Єдине, що не влаштувало, це надто слабка реалізація моментів. Очевидно, хлопці сильно нервували, адже йшов стартовий матч відбірного циклу, в якому результат був понад усе. До того ж ми чи не вперше діяли «першим номером», що теж наклало свій відбиток».

На черзі Франція

Нагадаємо, що українці виступають у восьмій кваліфікаційній групі, де їхніми суперниками, окрім Мальти, також є команди Словенії, Франції та Бельгії. За регламентом десять переможців груп і чотири найкращі другі збірні розіграють у стикових матчах сім путівок до Данії, де у 2011 році й відбудеться фінальний турнір молодіжної першості Європи. Наступний поєдинок збірна України проведе у Франції, де 8 вересня зіграє з місцевими однолітками.
Категория: Молодёжь | Просмотров: 560 | Добавил: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Профиль
Привет: Гость

Сообщения:
Поиск
Календарь
«  Июнь 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz