Вход

Регистрация
Главная
 
Все о Футбольных симуляторах и футболе 
Меню сайта
Категории раздела
УКРАЇНА [395]
Россия [274]
Англия [275]
Первая Лига [38]
Италия [114]
Испания [123]
Франция [43]
Нидерланды [22]
Другие [82]
ЧМ-2010 [178]
Евро-2012 [35]
Молодёжь [55]
Фифа [18]
Остальные игры [1]
Лига Чемпионов [82]
Лига Европы [45]
Германия [117]
Биатлон [75]
Ретро-матчи [5]
Здесь будут выводится ретро-матчи ЛЧ,Кубка УЕФА,КОК,ЧЕ,ЧМ и др.
Опросы [4]
Хокей [8]
Латинская Америка и Португалия [45]
Баскетбол [15]
Формула1 [10]
Футзал [9]
Пляжный футбол [7]
Америка [8]
Азия [7]
Африка [18]
Кубок Конфедераций [8]
Суперкубок УЕФА [2]
ПЭС [9]
Элитная сауна
Часто посещая сауны, вы укрепляеет имуннитет. Особенно это важно при парении в элитных саунах. Ведь всем известно, что элитные сауны предоставляют больший набор услуг.
Наш опрос
Кто выиграет ЛЧ

Всего ответов: 33
Статистика

Сейчас на сайте: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2009 » Май » 1 » ФФУ: вопросы по стадионам и допуску клубов к участию в ПЛ
19:47
ФФУ: вопросы по стадионам и допуску клубов к участию в ПЛ

ФФУ: вопросы по стадионам и допуску клубов к участию в ПЛ

ffu.org.ua
ffu.org.ua

У четвер, 30 квітня, у Будинку футболу відбулося розширене засідання Комітету з атестування футбольних клубів ФФУ, під час котрого була розглянута й ухвалена низка важливих рішень.

Засідання пройшло під головуванням першого віце-президента, виконавчого директора ФФУ Олександра Бандурка та першого віце-президента ФФУ, голови Комітету з атестування футбольних клубів і Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань Сергія Стороженка. У роботі зібрання взяли участь представники Комітету з атестування футбольних клубів, Комітету з питань стадіонів та безпеки проведення змагань, Комітету арбітрів, Інспекторського комітету, Комітету професіонального футболу та Прем’єр-ліги.

 
Були розглянуті питання виконання процедури атестування вітчизняними клубами на право участі у Всеукраїнських змаганнях серед команд Прем’єр-ліги та клубних турнірах УЄФА сезону-2009/10, а також дотримання клубами УФПЛ вимог Положення про атестацію та про видачу Атестатів на право участі у змаганнях серед команд Прем’єр-ліги та клубних турнірах УЄФА сезону-2009/10. Окрім того, учасники зібрання торкнулися питання реєстру стадіонів, що зможуть приймати матчі вищого дивізіону національного чемпіонату в наступному сезоні.

 
Варто зауважити, що у ході засідання виникла жвава дискусія та відбувся плідний обмін думками. Зокрема, Сергій Стороженко відзначив, що головним ліцензіаром професіонального футболу є глядачі, котрі не лише тонко розбираються у перебігу футбольних подій, але й рівнем відвідуваності матчів демонструють, хто з клубів досяг відповідних стандартів якості гри. Тому Федерація футболу України та її профільні комітети намагаються не стільки забороняти, скільки сприяти клубам досягти європейського рівня організації змагань, − підкреслив він.

 
За словами Сергія Стороженка, клуби мусять приділити особливу увагу інфраструктурі стадіонів, аби гарантувати безпеку та відповідний рівень комфорту усім присутнім на матчах. З урахуванням того, що УЄФА знизив вимоги до кількості місць на аренах, що приймають ігри елітного дивізіону, клуби повинні удосконалювати свою інфраструктуру, покращувати умови перебування глядачів на стадіонах, забезпечувати охорону учасників поєдинків, офіційних осіб та вболівальників. Клуби мають усвідомлювати свою відповідальність перед всією футбольною громадськістю. А тому − робити все можливе, щоб виконати процедуру та вимоги системи ліцензування, − резюмував голова засідання.

 
Ретельно проаналізувавши подані на розгляд матеріали, учасники зібрання вирішили попередити київський Арсенал про недопущення порушення процедури надання відповідної документації до Комітету з атестування. На адресу канонірів прозвучали і зауваження з приводу невиконання окремих вимог спортивного, кадрово-адміністративного та інфраструктурного критеріїв. Зауваження щодо спортивного критерію також виникли і до луганської Зорі та ФК Харків. Цим же клубам разом із Чорноморцем та ФК Львів вказали на недоліки у контексті дотримання положень інфраструктурного критерію. Крім того було відзначено, що маріупольський Іллічівець досі залишається громадською організацією, а це суперечить вимогам правового критерію. У такому ж статусі перебуває і столична Оболонь, котра є можливим учасником Прем’єр-ліги з наступного сезону.

 
Особливі ж нарікання викликала ситуація з дотриманням клубами кадрово-адміністративного критерію. Наприклад, шість головних тренерів команд елітного дивізіону нині працюють без відповідної ліцензії. Хоча Прем’єр-ліга не повинна була б давати дозвіл вносити цих спеціалістів до заявок. Велика кількість фахівців без відповідних ліцензій працює і в клубних дитячо-юнацьких структурах. Тим часом, було прийнято і кілька рішень, що не підлягають публічному розголосу у відповідності до угоди про конфіденційність між ФФУ та клубами. У підсумку було визначено, що такі клуби як Зоря, Чорноморець, Арсенал та Кривбас перебувають у так званій зоні ризику у контексті отримання Атестатів на право участі у змаганнях серед команд Прем’єр-ліги та клубних турнірах УЄФА сезону-2009/10.

 

Наостанок учасники зібрання визначили постійний реєстр стадіонів, на котрих дозволено проводити матчі національного чемпіонату серед команд Прем’єр-ліги у наступному сезоні. Також був ухвалений і тимчасовий перелік арен, що зможуть приймати ігри елітного дивізіону. Але це лише за умови відповідного рішення спеціальної комісії, яка перевірятиме їхню готовність перед кожним поєдинком. У ході обговорення пролунала пропозиція включити до тимчасового реєстру ще два стадіони − Торпедо у Запоріжжі та Кримтеплиця у Молодіжному. Це питання згодом буде розглянуте відповідними комітетами національної асоціації.

 
Реєстр основних та резервних стадіонів, на яких дозволено проводити матчі чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги сезону 2009/2010 рр.

 
1.   Динамо імені Валерія Лобановського (Київ)

2.   НТК імені Віктора Баннікова (Київ)

3.   Шахтар (Донецьк)

4.   РСК Олімпійський (Донецьк)

5.   Металург (Донецьк)

6.   Іллічівець (Маріуполь)

7.   ОСК Металіст (Харків)

8.   Ворскла (Полтава)

9.   Славутич-Арена (Запоріжжя)

10.  Дніпро-Арена (Дніпропетровськ)

11.  Метеор (Дніпропетровськ)

12.  Металург (Кривий Ріг)

13.  Локомотив (Сімферополь)

14.  Україна (Львів)

15.  Авангард (Луцьк)

16.  Ювілейний (Суми)

 

Тимчасовий реєстр основних та резервних стадіонів, на яких дозволено проводити матчі чемпіонату України серед команд Прем’єр-ліги сезону 2009/2010 рр.

 
1.   Авангард (Луганськ)

2.   Оболонь (Київ)

3.   Динамо (Харків)

4.   Спартак (Одеса)

5.   Княжа-Арена (Добромиль)

6.   Колос (Бориспіль)

7.   Авангард (Ужгород)

 

Реєстр основних та резервних стадіонів передано першому віце-президенту, виконавчому директору ФФУ Олександру Бандурку для остаточного затвердження.
 

Категория: УКРАЇНА | Просмотров: 588 | Добавил: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Профиль
Привет: Гость

Сообщения:
Поиск
Календарь
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz