Вход

Регистрация
Главная
 
Все о Футбольных симуляторах и футболе 
Меню сайта
Категории раздела
УКРАЇНА [395]
Россия [274]
Англия [275]
Первая Лига [38]
Италия [114]
Испания [123]
Франция [43]
Нидерланды [22]
Другие [82]
ЧМ-2010 [178]
Евро-2012 [35]
Молодёжь [55]
Фифа [18]
Остальные игры [1]
Лига Чемпионов [82]
Лига Европы [45]
Германия [117]
Биатлон [75]
Ретро-матчи [5]
Здесь будут выводится ретро-матчи ЛЧ,Кубка УЕФА,КОК,ЧЕ,ЧМ и др.
Опросы [4]
Хокей [8]
Латинская Америка и Португалия [45]
Баскетбол [15]
Формула1 [10]
Футзал [9]
Пляжный футбол [7]
Америка [8]
Азия [7]
Африка [18]
Кубок Конфедераций [8]
Суперкубок УЕФА [2]
ПЭС [9]
Элитная сауна
Часто посещая сауны, вы укрепляеет имуннитет. Особенно это важно при парении в элитных саунах. Ведь всем известно, что элитные сауны предоставляют больший набор услуг.
Наш опрос
Лучший легионер чемпионата Украины/России
Всего ответов: 27
Статистика

Сейчас на сайте: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2009 » Май » 9 » Вторая лига.Анонс
14:55
Вторая лига.Анонс

Календарний 28-й тур у групі А ознаменується сумною подією. Схоже, що це саме матч у День Перемоги стане лебединою піснею для черкаського „Дніпра”, після чого клуб припинить своє існування. Звичайно, хочеться вірити у позитивні ший сценарій, як то наприклад було з івано-франківським „Спартаком” кількарічної давності, коли лише після „прощального туру”, влада зарухалась і таки зберегла команду в регіоні.

У таких випадках – із турнірної точки зору матч із „Миколаєвом” втрачає будь-яке значення. А залишається справа честі – піти, із високо піднятою головою.

Центральний матч відбудеться у Бородянці, де ЦСКА прийматиме „Ниву” з Вінниці. Гості поки що по-зимі, якщо виграють чи програють, то лише завдяки одному забитому/пропущеному голу. Не сильно роззабивались і армійці, тому гольової феєрії від поєдинку чекати все ж не варто. Скоріш за все, долю матчу визначить один єдиний м’яч.

Хмельницьке „Динамо”, яке у останніх двох ігрових турах здобуло дві перемоги зараз ввижається одним із небагатьох суперників, які можуть зупинити переможну ходу білоцерківського „Арсеналу”, який небезуспішно веде погоню за лідерами. Чи будуть лягати кістьми на полі хмельничани, проти над мотивованих „канонірів” – інше запитання.

У очному протистоянні зійдуться також середняки – „Бастіон” дома прийматиме оновлений „Нафком”. З розрахунку шансів, як 60/40 тут фаворитами можна вважати гостей – саме вони вже більше місяця не знають гіркоти поразки. Чернівецька „Буковина”, якій є за що реабілітовуватись перед своїми уболівальниками, спробує це зробити у домашньому поєдинку із „Єдністю”. Рівно як це стосується „Вереса” – після домашнього фіаско 0:4 від „Нафкома”, привезти хоча би одне очко зі Львова від другого складу „Карпат” – справа честі.

У групі Б перемогою над безпосереднім суперником повернула чільну позицію „Полтава”, яка вже у поточному турі має всі шанси її втратити. Серією перемог армянський „Титан” вже впритул наблизився до лідируючої когорти, і навряд-чи дозволить собі допустити осічку у поєдинку з лідером. А там дивись і у погоню за першу сходинку „вклиниться”.

Потенційним фіаско „Полтави” обов’язково скористається „Сталь”, яка дома прийматиме менш грізний „Титан” – донецький. Втрачати очки у такому поєдинку – фактично смерть для першолігових амбіцій команди, тому шанси, що це таки станеться можемо розцінити, як вкрай низькі.

От хто вкрай ускладнив собі життя – це „Зірка”. Сенсаційна поразка у Сумах відкинула

кіровоградців на відстань 5-ти пунктів від лідера. Розрив не критичний, однак неприємний, і відповідно збільшувати його не можна. Під „гарячу руку” на цей раз попадає „Гірник”, про шанси якого за таких умов, зважаючи також на те, що жодної весняної перемоги криворіжці ще не здобули – судіть самі.

Свердловський „Шахтар”, який не знав ще смаку перемоги після зимової перерви, дома, на рідному стадіоні ім. Горюшкіна спробує перервати цю сумну серію у поєдинку із „Олкомом”. Харківський „Арсенал” прийматиме „Іллічівець-2”, який із втратою Ігоря Мельника серйозно здав по-зимі, і із 6 поєдинків програв 5, пропустивши у свої ворота 17 м’ячів.

У „дуелі аутсайдерів” в Дніпропетровську зійдуться „Дніпро-75” та „Суми”. Обидві команди у останніх турах синхронно ставили підніжки лідерам – гості у минулому дома здолали „Зірку” – 2:1, а господарі туром раніше звели унічию матч із лідером – „Полтавою” – 1:1. Як воно буде на цей раз – невідомо, але найбільш логічним підсумком видається нічия.

Категория: Первая Лига | Просмотров: 520 | Добавил: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Профиль
Привет: Гость

Сообщения:
Поиск
Календарь
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz