Вход

Регистрация
Главная
 
Все о Футбольных симуляторах и футболе 
Меню сайта
Категории раздела
УКРАЇНА [395]
Россия [274]
Англия [275]
Первая Лига [38]
Италия [114]
Испания [123]
Франция [43]
Нидерланды [22]
Другие [82]
ЧМ-2010 [178]
Евро-2012 [35]
Молодёжь [55]
Фифа [18]
Остальные игры [1]
Лига Чемпионов [82]
Лига Европы [45]
Германия [117]
Биатлон [75]
Ретро-матчи [5]
Здесь будут выводится ретро-матчи ЛЧ,Кубка УЕФА,КОК,ЧЕ,ЧМ и др.
Опросы [4]
Хокей [8]
Латинская Америка и Португалия [45]
Баскетбол [15]
Формула1 [10]
Футзал [9]
Пляжный футбол [7]
Америка [8]
Азия [7]
Африка [18]
Кубок Конфедераций [8]
Суперкубок УЕФА [2]
ПЭС [9]
Элитная сауна
Часто посещая сауны, вы укрепляеет имуннитет. Особенно это важно при парении в элитных саунах. Ведь всем известно, что элитные сауны предоставляют больший набор услуг.
Наш опрос
Лучший игрок РПЛ
Всего ответов: 28
Статистика

Сейчас на сайте: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2009 » Май » 9 » Украина. 2 лига. 28 тур.
23:42
Украина. 2 лига. 28 тур.

Украина. 2 лига. 28 тур. Группа А

"Карпаты-2" - "Верес" - 1:2

Голы: Федорив, 12 - Гергелюк, 37 Гаврилюк, 53.

КомандаУдари по воротахУдари повз воротаКутові
«Динамо»314
«Арсенал»555

«Динамо» (Хмельницький) – «Арсенал» (Біла Церква) 0:0

«Динамо»: Козіброда, Балицький, Горбієвський (Якубовський, 60), Яремчук, Сергеєв, Лемішевський, Рева, Шолін, Рудий (Слободян, 61), Дітковський, Нікітін (Сендель, 70).

«Арсенал»: Литвин, Баглай (Фамуляк, 61), Бурлін, Горецький, Гриценко, Паламарчук (Іванський, 85), Войтович (Степанюк, 82), Деревльов (Стус, 74), Литовчак, Товкацький (Івлєв, 70), Піцур.

Попередження: Іванський, 90+2

Арбітр: Нізола (Івано-Франківськ)
Асистенти арбітра: Федан (Олександрія), Кацман (Кіровоград),
Четвертий арбітр: Бондар (Хмельницький)
Делегат ФФУ: Каліта (Чернівці)

СК «Поділля». 2500 глядачів.

Украина. 2 лига. 28 тур. Группа Б

"Арсенал" - "Ильичевец-2" - 1:0.
Гол: Некрасов,41 (автогол).

"Олимпик" - "Кремень" - 2:0

У матчі 28-го туру групи «Б» першості України серед команд другої ліги кіровоградська «Зірка», після невдалого, програного матчу в Сумах, з рахунком 6:1 святкувала перемогу над криворіжським «Гірником».

Вболівальникам пам’ятні ті дні, коли після вильоту з вищої ліги та перебуванні у другій лізі, тоді до речі більшість гравців «Зірки» були з Кривий Рогу, кіровоградська команда зазнала від «Гірника» двох дошкульних поразок з рахунком 1:4 та 1:5. То ж сьогодні «Зірка» була не проти взяти реванш і за ті поразки. «Гірник» для підготовки до матчу мав на два дні менше, ніж «Зірка», адже він грав свій матч попереднього туру в понеділок: не зумів переграти дубль запорізького «Металургу».

З перших хвилин матчу господарі стали активно пресингу вати свого суперника на кожному клаптику поля, не даючи йому вільно розігрувати свої комбінації. Але гості до цього були готові. Вони грамотно оборонялися лише до 13-ої хвилини матчу, коли колишній гравець кіровоградської «Зірки», воротар «Гірника» Денис Козенко, вибиваючи м’яч з рук, «чудовий» для капітана «Зірки» Сергія Яковенко зробив «подарок», який в один дотик, перекинувши голкіпера, чудовим ударом відкрив рахунок в матчі.

Не встигли глядачі матчу відсвяткувати забитий гол, як центральні захисники господарів дозволили пробити Віталію Дяченко, який ударом в нижній кут Скрипника зрівняв рахунок в матчі.

Так, Юрій Данченко та Сергій Яковенко пробили вище воріт із-за меж штрафного майданчику суперника; Олександр Курневич не зумів замкнути чудовий пас у трьох метрах «Гірника», а Сергій Яковенко не реалізував вихід один на один з воротарем гостей. Відразу Юрій Данченко з 14 метрів промахнувся. То ж, на перерву команди пішли за рівного рахунку 1:1.

На початку другої половини матчу, із-за помилки захисника гостей, який загубив м’яч, Юрій Данченко ввірвався у штрафний майданчик «Гірника», де його зупинили не дозволеним прийомом – пенальті. Його чітко реалізував Сергій Яковенко, розвівши воротаря та м’яч по різним кутам воріт. Це був для Сергія вже 11-й гол в цьому сезоні.

Через 5 хвилин Іван Гомза з двох метрів поцілив у хрестовину воріт гостей, а Андрій Оксимець, добиваючи м’яч у ворота, переправив його вище рамки воріт. Та на 57-ій хвилині, після чудової передачі Юрія Данченка, Олександр Кочура збільшив перевагу своєї команди.

На 60-ій хвилині втомленого автора дубля в цьому матчі Сергія Яковенка тренерський штаб господарів замінив на Мирослава Бундаша. Останній відразу віддячив їм: реалізувавши вихід тет-а-тет з Денисом Козенко, довів рахунок до розгромного – 4:1 на користь «Зірки».

Але на цьому Мирослав Бундаш не зупинився: через дві хвилин він мав ще раз повторити свій попередній подвиг, та не поцілив у ворота; Олександр Кочура в наступній атаці кіровоградської команди забив свій другий гол. А на 69-ій хвилині Мирослав Бундаш вдало асистував вихованця кіровоградського футболу Олександру Кочурі, який зробив у цьому матчі хет-рик. Чудово зіграла «Зірка відрізок в 20 хвилин – 5 забитих голів у ворота «Гірника».

Такий розвиток подій на полі господарів не зупиняв: вони бігли вперед ще і ще, намагаючись забити якомога більше голів у ворота суперника. Так як би в першому таймі вони реалізували хоча б половину своїх моментів, то кількість ними забитих голів визначалася не одноцифровим числом.

На останніх хвилинах матчу Мирослав Бундаш міг забити ще раз, але воротар «витяг» м’яч з дев’ятки свої воріт, перевівши його на кутовий. Так у неймовірному ритмі кіровоградська «Зірка» в підсумку одержала перемогу в цьому матчі з розгромним рахунком 6:1, набравши 56 очок.

А вболівальникам команди при згадується матч з ФК «Пальмірою» (три роки назад), коли суперник був одним із лідерів групи «Б», а «Зірка» середнячком: тоді при першому таймі без голів, кіровоградці святкували перемогу з аналогічним рахунком. В наступному турі 16 травня на кіровоградських футболістів очікує виїзний матч проти команди «Гірник-Спорт».

«Зірка» – «Гірник» 6:1 (1:1) (Сергій Яковенко, 13, 50 (п); Олександр Кочура, 57, 65, 69; Мирослав Бундаш, 64 – Віталій Дяченко, 14).

Склади команд:
«Зірка»: Скрипник, Котелюх, Ломко, Кордюк, Оксимець, Данченко (Онищенко, 71), Курневич (Короткий, 66), Яковенко (к) (Бундаш, 60), Шибко (С. Дяченко, 67), Кочура (Горкун, 74), Гомза.

«Гірник»: Козенко, Гвоздевич (Басараб, 63), Федоров (Вадименко, 88), Хоменко, В’ячеслав Д’яченко (Гончаренко, 61), Віталій Дяченко, Сичов (Москаль, 76), Мукан, Бондар (Цимбал, 72), Семеренко, Чудак (к).

"Днепр" - ФК "Николаев" - 0:0

"Динамо" - "Арсенал" - 0:0

"Бастион" - "Нафком" - 1:1
Голы: Белмохтар, 65 - Пилявский, 33.

Подопечные Игоря Петрова одержали уже третью победу кряду. На этот раз был бит «Кремень», занимающий не свое место в турнирной таблице.

В турнирной таблице «Олимпик» и «Кремень» разделяет целая пропасть в шесть мест и девятнадцать очков, тем не менее игра прошла в интересной борьбе. Обе команды не отсиживались в обороне, а искали свое счастье впереди, поэтому немногочисленным любителям футбола, посетившим СК «Олимпик» в этот праздничный день, скучать не пришлось.

Дебют встречи был за гостями, которые провели ряд опасных выпадов, преимущественно фланговых. Активно действовал на острие Кириенко, но побеспокоить Левченко кременчужцам удалось лишь раз. После навеса Фещенко Кириенко головой пробил точно в руки вратарю. Постепенно дончане не только выровняли игру, но завладели преимуществом. Как всегда на левом фланге активничал Хомченовский. Так, на 24 минуте Дмитрий в штрафной площади принял передачу от Санжара, развернулся и сильно пробил в ближний угол – Чумак. Через минуту на удар издали решился Валяев – рикошет от защитника вратаря не смутил. На 35 минуте Степанчук неосторожным пасом назад «обрезал» всю команду, но Шаврину обыграть вышедшего из ворот Чумака не удалось. А на 39 минуте случился эпизод, повлиявший на ход всего матча. В результате затяжной атаки хозяев мяч попал к правому беку Саетову. Роман навесил на дальнюю штангу, где уже дежурил Хомутов. Добраться до мяча Денису помешал защитник, мягко скинувший сферу вратарю. Сделал же это кременчужец рукой, по крайней мере, в этом был уверен рефери. Юрий Чумак, как и вся его команда, считает по другому. Находясь же на трибуне сказать определенно, была ли «точка», трудно. В любом случае, Хомченовский был точен, а преимущество хозяев во второй половине тайма неоспоримым.

В перерыве встречи Юрий Чумак сделал сразу три замены и, как следствие, гости вновь неплохо начали. Отлично вписался в игру Василий Климов, бороздивший левый фланг. Как оказалось, хозяева к этому были готовы и ответили острыми контратаками. Так, на 49 минуте Хомутов навесил на дальний угол вратарской. Хомченовский мяч обработал и точно прострелил на Шаврина. Вадим же с трех метров пробил выше. Однако уже через две минуты воспитанник «Шахтера» таки отличился, точно пробив головой после подачи «корнера» Хомченовским. Второй мяч особо не повлиял на характер матча: «Кремень» все также довольно неплохо атаковал, а «Олимпик» остро отвечал. Счет на табло мог измениться неоднократно, К успеху были близки Арефьев (дважды), Хомутов, Головченко (ворвался в штрафную с левого фланга и зряче бил в дальний угол - мимо). Воротам же Левченко угрожали Кириенко, Климов (эффектно бил с линии штрафной в дальнюю «девятку»), Собко. Гостям даже удалось отличиться, но лайнсмен зафиксировал офсайд, хотя мяч пересек линию после контакта с игроком «Олимпика».

Голы: Хомченовский, 40 – с пен. (1:0). Шаврин, 51 (2:0).
Предупреждения: Валяев, 44 – Апришко, 12.
«Олимпик»: Левченко, Гошкодеря (Исмайлов 90), Чех, Сикульский (Уланов, 56), Саетов (Змиевский, 73), Хомченовский (Головченко, 82), Валяев, Санжар, Хомутов, Арефьев (Тарнов, 75), Шаврин (Матяж, 79).
Главный тренер: Игорь Петров.
«Кремень»: Чумак, Волошин, Фещенко (Проненко, 46), Курелех, Обревко, Степанчук (Климов, 46), Гетьман, Апришко (Борш, 46), Собко (Тимченко, 61), Кириенко (Слипченко, 67), Коваленко.
Главный тренер: Юрий Чумак.
Судьи: А.Москаленко (Кривой Рог), А.Семенов (Днепропетровск), А.Очкуренко (Никополь).
Делегат ФФУ: П.Дунихин (Киевская обл.).
9 мая. Донецк. СК «Олимпик». 100 зрителей. +15.

Категория: Первая Лига | Просмотров: 826 | Добавил: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Профиль
Привет: Гость

Сообщения:
Поиск
Календарь
«  Май 2009  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz