Вход

Регистрация
Главная
 
Все о Футбольных симуляторах и футболе 
Меню сайта
Категории раздела
УКРАЇНА [395]
Россия [274]
Англия [275]
Первая Лига [38]
Италия [114]
Испания [123]
Франция [43]
Нидерланды [22]
Другие [82]
ЧМ-2010 [178]
Евро-2012 [35]
Молодёжь [55]
Фифа [18]
Остальные игры [1]
Лига Чемпионов [82]
Лига Европы [45]
Германия [117]
Биатлон [75]
Ретро-матчи [5]
Здесь будут выводится ретро-матчи ЛЧ,Кубка УЕФА,КОК,ЧЕ,ЧМ и др.
Опросы [4]
Хокей [8]
Латинская Америка и Португалия [45]
Баскетбол [15]
Формула1 [10]
Футзал [9]
Пляжный футбол [7]
Америка [8]
Азия [7]
Африка [18]
Кубок Конфедераций [8]
Суперкубок УЕФА [2]
ПЭС [9]
Элитная сауна
Часто посещая сауны, вы укрепляеет имуннитет. Особенно это важно при парении в элитных саунах. Ведь всем известно, что элитные сауны предоставляют больший набор услуг.
Наш опрос
Лучший игрок УПЛ
Всего ответов: 32
Статистика

Сейчас на сайте: 1
Гостей: 1
Пользователей: 0
Форма входа
Главная » 2009 » Декабрь » 23 » На пути в Европу
19:02
На пути в Европу

На пути в Европу

Фото fckarpaty.lviv.ua
Фото fckarpaty.lviv.ua


7-е місце, +6=6-4 25:21

Гвардійці: Ігор Худоб'як (1428 хвилин), Сергій Кузнєцов (1325), Денис Кожанов (1276), Олег Голодюк (1227) - по 16 ігор.

Бомбардири: Артем Федецький, Сергій Кузнєцов - по 5

Дисципліна: 27 жовтих, 4 червоні (більше вилучень не має ніхто)

Грубіяни: Самсон Годвін - 2+2, Артем Федецький - 4

Середня відвідуваність
: 9 510 глядачів

Пенальти (вони): 3 (1 реалізовано)

Пенальти (їм): 5 (5)

Відкриття

Ще в минулому сезоні Олег Голодюк вважався перспективним гравцем, що може вийти на заміну, підсилити гру в середній лінії поле. Проте, починаючи з вже з першого матчу нового чемпіонату, своїми діями гравець дав можливість зрозуміти, що на нього вже слід дивитися зовсім іншими очима.

Голодюк швиденько перетворився на важливого гравця в центрі поля, витіснивши з основи грузина Гурулі. Олегу Кононову для його бачення гри потрібні саме такі футболісти, що швидко можуть переходити з оборони в атаку, непоганими передачами знаходити своїй партнерів. Також у Голодюка "прорізався" удар, він забив два чудових м'яча і ще декілька разів міг розраховувати на відзнаку на табло.

Розчарування

Буквально перед самим закриттям трансферного вікна Карпати підписали контракти з двома, на перший погляд, сильними новачками. Владе Лазаревскі давно та досить успішно виступає за збірную Македонії. Кандидатом до своєї національної команди (Чорногоріі) є і Младен Кашчелан.

За той час, що вони перебувають в команді, балканці лише п'ять разів на двох вийшли на поле і ніякими ефективними діями не запам'ятались. Навпаки, інколи складалось враження, що це зовсім чужі люди цій команді. Олег Кононов говорив, що їм потрібен чам на адаптацію, адже вони ще не зовсім розуміють гру команди і навіть зборів з Карпатами не пройшли.

Можливо, так воно і є, але невже, коли їх запрошували останньої миті, то думали, що на них можна буде розраховувати лише з березня місяця?

Найкращий матч

Карпати - Оболонь 5:0 (Худоб'як, 10, 15, Зеньов, 40, Кузнєцов, 53, Батіста, 90+1)

Це була гра, що, можна сказати, підвела риску під вдалим стартовим відрізком сезону для львів'ян. В липні-серпні Карпати тільки одного разу поступилися (в скандальному матчі проти Металіста з суддівством Годуляна) і зустріч з Оболонню стала фінальним аккордом вдалих ігор.

Зелено-білі мали шалену перевагу над своїм суперником, що повністю відображає кінцевий рахунок на табло. Ігор Худоб'як тоді за 15 хвилин забив два красені-голи, а на екваторі поєдинку підтримали свого партнера Зеньов и Кузнєцов. Зрозуміло, що рахунок 4:0 заспокоїв господарів поля і тільки бразилець Батіста дуже хотів, аби його повернення продовжували помічати.

Найгірший матч

Дніпро - Карпати 3:0 (Назаренко, 30, Селезньов, 34, Назаренко, 83 (пен))

Гра в Дніпропетровську була наступною за календарем в чемпіонаті після розгрому Оболоні. Але відбувалась вона лише через три тижні. За цей час були зіграні матчі збірних, а Карпати вилетіли з Кубку України.

На рівних грати з Дніпром гості змогли тільки в перші 20 хвилин гри. Потім суперник повністю заволодів ініціативою, двічі швидко забив і практично не залишив жодного шансу Карпатам сподіватися на очки у цій зустрічі. Упевнена поразка.

Тренер

Коли тільки Олег Кононов прийшов до Карпат, і він сам, і президент зелено-білих Петро Димінський почали говорити, що миттєвих результатів очікувати не слід. З того часу команда постійно прогресує спокійними темпами.

В цьому чемпіонаті також були і зриви, і невдачі, але все одно прогрес очевидний і помітний практично всім. У Карпат з'явився свій почерк, причому той, що подобаєтьюся більшості любителів футболу. Звичайно вболівальники значно більш успішно позицію хотіли б мати в турнірній таблиці, але поки завдання на сезон залишається досить реальним.

Селекція

Про Лазаревскі і Кашчелана було написано вище, про Федецького ще буде в спеціальному розділі. Інші новачки неоднозначні. Найцікавіше, що кожного з них називати так мабуть не слід.

Андрій Тлумак відразу отримав капітанську пов'язку, що говорить і досі про його серйозний авторитет в Карпатах. Його дублером став Юрій Мартищук, який отримав другий шанс після вигнання в другу команду. Самсон Годвін і Батіста взагалі свого часу були улюбленцями публіки і наче не залишали команду. Але той же Годвін двічі вилучався и заробляв дискваліфікацію на декілька матчів, а Батіста не зміг витіснити Кузнєцова с позиції центрального нападника. На фланзі ж він неприродно виглядає.

Але найцікавіше, що всі новачки дали можливість забути втрати команди: капітана Пшеничних і кращого гравця останніх років Кобіна.

MVP

Тут ніяких дискусій бути не може. Кандидат тільки один - Артем Федецький. Він дістався Карпатам внаслідок операції по переходу Кобіна до Шахтаря і відразу взяв на себе обов'язки лідера команди. Починав Федецький на позиції правого захисника, після травми Ощипко змістивлся на лівий фланг, потім знову направо, але не раз і не двічі зміщувався в центр півзахисту.

Незважаючи на ці не найбільш атакуючі позиції, Артем поділяє бомбардирські лаври с Кузнєцовим. Причому, забивав він на будь-який смак: і дальніми ударами, і головою, і після непоганих комбінацій. В майбутньому Федецький взагалі може перетворитися на беззаперечного лідера команди, про це як сталий факт ще зарано говорити, адже в команді він лише півроку.

Скандал

Останнім часом одіозний президент клубу дещо заспокоївся і більше не втрапляє в різноманітні неприємні ситуації. Тому особливих скандалів пов'язаних с Карпатами не було. Не відности ж до цього скарги на арбітрів (особливо після вилученная Ткачука в Харкові і трьох пенальті в Донецьку), адже це необхідний атрибут будь-якої української команди, без цього до прем'єр-ліги не приймають.

Що далі?

Динаміку розвитку Карпат за останні півтора року позитивна, для цього не потрібно малювати ніяки діаграми. Тому найголовніше завдання продовжувати рухатися вгору принаймі теперешніми темпами. У Карпат для цього є все.

Певно, якщо команда не виконає наміру вийти в зону єврокубків, але прогрес буде таким же очевидним, то роботі Олега Кононова нічого не загрожує. Взимку він ще може перевірити гравців з молодіжної команди, що наразі лідирує у своїй першості, та й деякі матчі чемпіонату може цьому присвятити.

Але тоді вже наступного чемпіонату місце в першій п'ятірці буде вимогою, а не очікуванням.

Ігор Бойко
Категория: УКРАЇНА | Просмотров: 539 | Добавил: ADMIN | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
Добавлять комментарии могут только зарегистрированные пользователи.
[ Регистрация | Вход ]

Профиль
Привет: Гость

Сообщения:
Поиск
Календарь
Архив записей

Copyright MyCorp © 2024
Сделать бесплатный сайт с uCoz